activiteiten > ledenfeest
datum: zaterdag 10-11-2018 19u00
locatie: parochiecentrum holsbeek-plein
 - toon op kaart

Nouvion (Frankrijk), 10 mei 1945
Wereldoorlog 2 is ten einde. René Artois kan zijn leven rustig verderzetten, zonder vrees voor represailles van Generaal Von Klinkerhoffen of Herr Flick.
En dat wil hij uiteraard vieren met een groot feest voor alle dorpelingen op zaterdag 10 november vanaf 19uur. Omdat wij René goed kennen, mogen we met een delegatie van KWB Holsbeek-Plein afzakken naar de feestzaal van zijn café in Nouvion.
De oorlog heeft geld gekost en dus vraagt René een bijdrage van 30 euro per persoon. Maar hiervoor belooft hij wel een fantastisch feestmaal (van receptie tot pousse-café is alles inbegrepen). Hij zorgt verder ook voor de nodige ludieke interventies en een uitgebreide muzikale omkadering.
Natuurlijk wil René weten voor hoeveel personen hij zijn tafels moet dekken, dus inschrijven is uiteraard nodig. Je kan dit doen tot 2 november door een mail te sturen naar ">email of via de website.
Je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekening van KWB Holsbeek-Plein (BE53 7343 3713 7653).
komende activiteiten