activiteiten > ledenfeest
datum: zaterdag 2-11-2019 19u00
locatie: parochiecentrum holsbeek-plein
 - toon op kaart

De jaarlijkse hoogmis van de kitch komt naar Holsbeek-Plein!
Nederland geraakte niet uit de keuze in welke stad ze het Eurosongfestival zouden organiseren. KWB Holsbeek-Plein heeft dan maar contact opgenomen met de European Broadcasting Union (EBU) en Parochiecentrum De Plein als alternatief aangeboden.
Maar voor dat we live gaan, is er uiteraard de generale repetitie. En daar mogen jullie allemaal bij aanwezig zijn.
Niet zomaar, nee jullie zullen als VIPs behandeld worden op deze avond: een uitgebreide receptie, een feestmaal om "u" tegen te zeggen, drank à volonté en uiteraard de nodige muzikale en ludieke intermezzo's.
Madonna zal dit jaar niet aanwezig zijn, dus oordopjes tegen het vals zingen zijn niet nodig.

Het mogen organiseren van het songfestival is een hele eer voor KWB Holsbeek-Plein, maar we moeten daar een serieuze som voor betalen aan de EBU. Uw bijdrage dekt zeker niet de volledige kosten van dit geweldig spektakel, maar KWB Holsbeek-Plein tast hiervoor zeer graag in de buidel om jullie een spetterende avond te bezorgen.
Voor de bijdrage van 30 euro per persoon viert u een hele avond feest. Waar anders kan dat nog?

Concreet:
  • kom als VIP naar de generale repetitie van het Eurosongfestival op zaterdag 2 november om 19 uur.
  • inschrijven kan tot vrijdag 25 oktober door een mail te sturen naar ">email of via de website (kan enkel als u ingelogd bent).
  • je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekening van KWB Holsbeek-Plein (BE53 7343 3713 7653)

Je bent uitgenodigd als VIP op het Eurosongfestival. Gelieve dan ook in gepaste feestkledij te komen. Maar komt u liever als artiest, dan mag dat uiteraard ook.
komende activiteiten
zaterdag 8-08-2020 16u00
zondag 30-08-2020 16u00
zondag 30-08-2020 17u00